fredag 19 juli 2013

Masten

Festplatsen Masten i Kristianopel är det många som minns...ja eller minns och minns...det finns säkert dom som inte kommer ihåg speciellt mycket från sina besök på Masten för det gick rätt vilt till där....har somliga berättat=)

En kvinna till sin väninna... att hur långt upp skrev han.. artisten sin autograf?=)..tjyyy det är inget vi pratar om...=)  

Tänk om väggarna kunde tala.....

Ja du ser på Masten hände både det ena och andra....tänk.. alla dessa år som Masten var en av Sveriges ledande underhållningsplatser med både inhemska och utländska artister som underhöll en otroligt stor publik från halva Sverige.

Här följer en bildserie.
 


5 kommentarer:

Inte utan min kamera sa...

Trevliga bilder!

Larsson sa...

Camparen hade allt konstig klädsel :-)

Marie´s sa...

Vilken fest det måste varit!!!=)
Lina och tjejerna har nog ett sån fest i ladan....Vi vågar eller vill inte gå dit och titta..vi är för gamla för sånt..hi hi..vi passar pyret och spanar film istället..Linda jag och Anna hälsar=)
Natti..kram vi lägger oss inte än=) pyret sover lugnt trots tvn

Linda sa...

Precis så såg det ut när Marie och jag var ute..på den tiden vi var unga och snygga ha ha men det är glömt idag..sånt är inte bra att Micke får reda på sånt, japp visst det var ju så gubben och jag träffades..lite på lyset=) vem var artisten? det gick nog hett till bakom scenen=) har jag oxå hört...kram

Palmingo sa...

Helfestliga bilder. Stor tumme upp!