torsdag 11 juli 2013

Loppis i skolan

Har du vägarna förbi Bergkvara?...ja ska man vara exakt så är det emellan Bergkvara och Söderåkra så släng ett öga efter en loppisskylt....du kan inte missa den speciellt om du kommer från Bergkvara...då är du troligen blind eller fullt upptagen med att läsa senaste blogginläggen på retrobloggen på din ifåne......ja Nostalgimacken...vad annars=)

 

Nej...lyft blicken spana och tvärnita precis utanför skolan...jojomen det har varit en skola förr i tiden, nu är det så att det är loppis i skolan, så parkera bilen..cykeln eller motorcykeln..ja vad fasen du kanske åker häst?=) eller promenerar förbi...stig in och känn dig välkommen hälsar Ann i skolan.


När du ändå har tagit dig till dessa trakter..bonnalandet.......passa på att se om inte vi är hemma..vi ligger ju bara ett stenkast bort från skolan....ja kanske ett ovanligt långt stenkast på ca 1,5 kilometer........ men Nostalgimacken i Bergkvara rekommenderar skolan, det händer att vi trillar in genom dörren ibland....som idag exempelvis=)

Men se Ann fastnade på bild....det måste varit en utomordentligt bra fotograf....

Ja... jag använder nämligen lådkamera så Ann fick stå still i minst 4 minuter innan jag satte tillbaka linsskyddet=)


 


2 kommentarer:

annmarie sa...

Hej..
Vi har precis köpt ett hus i Torestorp. Det sägs att huset har varit den gamla byskolan i Kvilla som flyttades till Torestorp vid sekelskiftet. Finns det någon som har mer att berätta, lite nostalgi, kanske äldre bilder från Kvilla eller Torestorp.Vi vet inte vart vi ska vända oss för att få upplysning. Mvh Annmarie o Anders. Karlskrona

FLAK sa...

Annmarie! skicka ett mail till oss på flak@telia.com så ska vi nog fixa bilder=)
Mvh David (Nostalgimacken)