söndag 7 juli 2013

Loppis....tur=)

Vi var på rull idag...Karlskrona...here we go! Loppisstyle=) yyeehoo..ja nu talar vi bonnvischan..ja inte Karlskrona då utan utanför stadsgränsen...huu vad det lät gammalt..

Vi har varit ute nästan hela dagen...i ett loppisutbud utav dess nåde...

Torhamn..Rödeby..Karlskrona....Jämjö..och diverse gårdloppisar, affärer och dylikt..som det heter ser, du en loppisskylt sväng in du vet aldrig vad du hittar...så vi svängde...tur att jag slapp köra så fick min chaufför (ja nostagimacken har blivit lite fin av sig och idag hade jag privatchaufför.) dock i fel bil för ska man ha privatchaffis så ska man åka Volvo 164..eller i reklamen så körde ju faktiskt direktören själv....fram till grinden...

Sååå. vad fann jag..förutom en god portion motion inne hos Micke, ja den loppisen beträds endast av folk som vill och vågar trängas..rota ja vad fasen man skulle verkligen varit bergsget så hade man lätt....=) ja du fattar, nu är man ju envis så vi grävde oss in med en vilja av stål och kom ut med...fynd.

Ja bli inte avskräckta för det är ett utmärkt ställe att fynda på.....dock så finns det en risk att just DU blir den där kunden som försvann, alltså kom in men aldrig ut....funkar gps här inne=) undrar vän av ordning..så nästa gång du passerar Karlskrona hoppa in till Micke på adress Alamedan 8 Karlskrona.

På bakluckeloppisen såg vi en bekant=) den skulle jag åkt i...

Thörns oljeprodukter i Karlskrona gick under Koppartransflagg...bara så ni vet.

Man får tandläkarvibbar...denna Porsche 356 skulle man kunnat få hos tandläkaren efter röntgen och..ja vad man nu skulle gjort hos tandis.

 Ping pong!! jäklar vilken go förpackning

 Vår samling med glassformar utökades med tre..två vita, en gul...

Alltså denna oansenliga kanna...jag fick ögon på den direkt..värdelös prismässigt made in Poland...men jag gillade den direkt..och färgsättningen passar vårt kök=)Vår lilla Blåljungfu fröken fick en ännu mindre fröken att umgås med...
3 kommentarer:

Palmingo sa...

Här har det fyndats ser jag, sånt gillas. Vad full i skratt jag blev när jag läste glassformar. Vi har sådana och jag har alltid trott att det var muggar och att man kunde återförsluta läskflaskan om man vände upp och ner på muggen över flaskan och tryckte fast den över öppningen.... Men nu har jag lärt mig något nytt, här skall göras glass :)

FLAK sa...

Jodå glassformar är vad det är=)
men jag vågar inte stoppa dom i frysen...man vet ju aldrid med gammal plast men man kan ju servera mjukglass i dom det blir riktigt snyggt om man har glasskopa...Kul att ni oxå har sådana dom är rätt ovanliga idag!

La mômes Old fashioned sa...

Hade gärna sett en skymt av dom lumphögarna. I gamla stan i Stockholm finns en sån butik i miniatyr. Det går knappast att stå mer än på ett ben i taget, och den gamle gubben kan man endast skymta bakom högarna, om man är lång nog. Hur han tar betalt vet jag inte ;)