torsdag 11 juli 2013

Duett

Ja då satt man ju där på bästa tv-tid....uppe tidigt som fasen bara för att somliga inte kan se till att sända ut dom bästa inslagen vid 8 på kvällen istället.. och vad får man se...jo Carl Arne Bregers Duett...jaha säger nu medelsvensson hade dom bilar på tv?...den mer insatte bilintresserade ställer genast frågan om det var den täckta skåpmodellen eller kombimodellen?...Volvonörden frågar direkt om det var 445:an eller P210:an?


Men nej gott folk jag talar inte om Volvo Duett utan Carl Arne Bregers citruspress med tillhörande kanna i trendig sextiotalsorange plast med vitt lock...nedrans plasttok tänker medelsvensson och byter intresse till Ernst K på fyran..ja jag orkar inte skriva ut hans namn (skyller på att tangenterna inte räcker till )

Jodå just det så att den heter faktiskt Duett.............Carl Arne Breger har gjort så mycket mer som Diavoxtelefonen.....Signatur tv-kannan.....ooh jäklar vad detta inlägg skulle kunna bli långt..tack för att just du läst så här långt.


En stor eloge till tjejerna..ni vet vilka ni är=) och jag länkar inte..ni vet hur dålig jag är på datorer...när jag växte upp fanns inga datorer...jo 81 kom första tv spelet ja ni vet den där med tennis..två streck och en prick..i stället för att gå ut och spela så skulle man nu sitta vid en skärm och knapptrycka..lustigt fenomen.

Undrar om Björn Borg verkligen skulle blivit lika bra om han skippat garagedörren och manglat skiten i timmar ut tv spelet..med en liten joystick, tillåt mig tvivla på det.


Volvonörden har redan avslutat att titta så fort ordet Volvo försvann och...jaha utväxlingen i version ett är 5,13:1...jaha då var hans intresse åt ett annat håll....


Vi andra..plastnördar dreglar vid åsynen av denna stilikon..ja man behöver inte vara plastnörd för att gilla plastprylar bara så där lite måttligt intresserad...ja som jag då alltså=)

 


1 kommentar:

Maria sa...

Du må inte vara haj på datoret men formulera dig perfekt kan du :) Carl Arne Breger är Plastens kung och finns ju representerad med sin fantastiska duette på finaste museet i New York sägs det men fick tyvärr inte plats i TV (10 min känns som 2). Jag och Linda är naturligt så glada för dina fina rader och jag säger det igen du är en jäkel på att formulera dig!!! :)
...och du vi har så himla kul i det här med Tv :)