tisdag 10 juni 2014

Selfie...GB.. Finastyle=)

Jajemen...idag kom vår nya krabat..ja eller krabat och krabat med en ansenlig ålder på minst....ja vi talar tyst om åldern...men 1965 fanns han iallafall på omslaget till glassen Pajaspinne.....och nu är han en i gänget bakom Nostalgiamacken, så välkommen hem vännen och känn dig som hemma.


Ja det faktum att han är en ovanligt blåst typ gör absolut inget utan vi kan helt enkelt konstatera att han är en rätt cool typ även om han blåser omkull i lätt bris.

Så när paketet anlänt utbröt slagsmål om vem som fick se honom först..Grover och Delfi ville självklart få sin del i välkomnandet och i sann facebookanda så skulle det gillas och selfiesarna blixtrade...vi höll oss undan och funderade på om och när luften skulle gå ur dom.

Vad var det nu man sa...en glad gubbe är en go gubbe=) 
 
7 kommentarer:

Larsson sa...

Ser ut till att vara en glad prick.

Tony sa...

Vilket fynd!

Turistbuss N200 sa...

Grattis till en cool snubbe!

LinaPina sa...

Ha ha vilken sötis den var otroligt söt och gullig, lite som pyret men tystare för ikväll är han hojtig utav bara fasen han kanske hade tystnat om han haft den gubben att krama..mamma var inte kramig alls tyckte pyret kramiz

Emma sa...

Iskall och Såååå cool:)) förstår lyckan över denna nya familjemedlemmen! Jag måste nog köra inom er trädgård o ta mig en kik på allt fint ni har nästa gång vi far ner till Dalskär o äter glass!
På tal om glass, Jag skrattar fortfarande hjärtligt åt "synen" av dig , Maja o glassbilen:)) så härliga! Lika roligt som min fästman o hans blå sockervadd han jämt ska ha på marknader som en liten överlycklig pojke på 3 år!
Ha en skön lediiiiig helg så ses vi i veckan!
Ps. Vad roligt att se dig på foto Maja!
//Emma

FLAK sa...

Tackar! och gubben är väldigt omtyckt=)
Dock får Pyret hålla sina flinka fingrar borta...
Emma välkommen=)och sockervadd är gott=)....

Unknown sa...

Tack Emma, och trevlig helg//Maja