lördag 28 juni 2014

Cyklon

Som en cyklon i köket.....ja när det gäller att vispa grädde så finns det knappt något som klår en cyklon och vi har fått förstärkning i köket, och vi som gillar färgen orange får verkligen njuta i fulla drag av det nya tillskottet.

Så uppställning...på bänken, från vänster gul............

i mitten nykomlingen orange och röd cyklon.

7 kommentarer:

Larsson sa...

Jag och min bror gjorde seriösa tester att driva fram en liten eka med hjälp av två stycken Cyklon. Vi satt längst bak i aktern och vevade för glatta livet med vispen i vattnet. Gick väl sådär om man säger...

Marie´s sa...

ÅÅÅÅH vilka färger hur får du tag på allt..jag blir avis=)
Var ni på Ronneby i år? vi var bortbjudna idag så vi åkte inte men Linda där. kram

Emma sa...

Lilla kära Blå Mocka! När du är ute o far i storstaden tycker jag du o dina två vänner ska hälsa på mig! Jag såg dig allt på Biltema igår o den där Beckham han hörde inte när jag o barnen vrålade Daaaaviiiiid för full hals:) kram på Er!

FLAK sa...

Larsson du är inte ensam för när undertecknad var liten så provade jag och byta händerna på styret när jag cyklade...det gick sådär...

Marie ut och leta nästa gång du och jonas ser en loppisskylt sväng in och kolla=)
Nej vi var hemma och moccis stod i garaget hela dagen..så kallad semester och ingen stress igår kväll som det hade varit om vi åkt. kram

Emma Emma..hur kunde jag missa dig och moccis sa ingenting..nedrans var det före eller efter besöket? ja du vet vi killar är målinriktade i samband med besök på Biltema...lite som ni tjejer på Ikea=) jodå vi var där med.
Får skylla på stigande ålder..ja gamla gubbar hör illa...säg till när du har lust med ett besök och provåkning av Mocca kanske du till och med vill provköra=)

Och vi fick en liten funderare när vi storhandlat på kvällen och inte hade kombin..hmm stuva varor fick en ny innebörd med vanlig skuffbil..sorry mocca kombin är överlägsen kram tillbaka=)

Emma sa...

Det var efter besök så du var så glad o uppspelt över att få åka iväg med lilla Moccis igen=) Du nästan svävade ju fram!

Det var nog en uppfriskande syn att se en Mr Stofil och hans vacker Dam stå o stuva in varor i världens finaste lilla Mocka! Det borde nästan ha dokumenterats så det var synd jag inte visste! Note to Stofilen: Meddela Emma när det ska shoppas igen så hon kan fota "eventet"=)

Vi kommer gärna en vacker sommardag! (verkar vara bristvara på vacker sommardag än sålänge!) Klart jag vill åka i Mocca men köra överlåter jag åt veteraner, jag vill åka tryggt o säkert med glassgubben där bak, för vi vill ej va med om nån krock!

Linda sa...

En röd cyklon har mormor men hon använder inte den jag kanske borde hämta hem den.

Herr Stofil ha ha! du är bra tossig du..när får vi se herr stofil ute i Blå mocca på tur? det vill vi se. kram

FLAK sa...

Ja du vet Emma biltema är ju lite som tomtens verkstad....man finner ALLT där..och lite till och Mocca blev så nöjd med nymålad dragkrok..
Du får helt enkelt ringa taxi och fråga om den där Blå Mocca är ledig... och idag lyser solen..herrejisses.....

Linda ryck tag i cyklonen och släpp inte=)
Och akta dig för Herr Stofil är stenhård i trafiken..ja du vet håll dig till höger svensson..heldragna linjer och högerreglar....inlägg om detta kommer..lita på det=) kram