måndag 23 juni 2014

Jul?

Nämen nu har han väl fått spader.... ett inlägg om julkex mitt i sommaren...det är oroväckande illa..nästan läge för män i vita rockar, men Herr Stofil rycker in och räddar situationen och styr upp inlägget med fast hand.


Jo kära läsare så här är det för igår hittade vi ut på landet, ja vi brukar ju åka ut på diverse små grusvägar och slentrianfynda...bor man på landet så är man inte rädd för att köra vilse för då kanske man blir bjuden på kaffe..med dopp!


Ja för så var det på en liten loppis trillade vi in i slutet på en grusväg med klippt gräsparkering, vilken utomordentlig service och en trappa upp som fått pris som Sveriges absolut brantaste trappa..jodå vi klättrade upp och ner men på nedervåningen såg vi plötsligt denna förpackning.

Vilken skönhet, och som vanligt så tycker jag det så spännande att hitta något som jag aldrig sett förut..ja Herr Stofil kan ju påstå att han åt dylika kex varje jul innan julklappsöppningen när han var ung....men nu handlade det ju om mig så då skriver man ju till Göteborgs Kex och frågar...undrar om man får svar och den lilla lappen inne i asken fick som vanligt Herr Stofil att fatta pennan i vacker tass..förlåt hand och skriva för är det någon som är van att klaga så är det just Bäste Herr Stofil.

Förpackningen är tillverkad av...vem annars.... Åkerlund & Rausing..en favorit nuförtiden för tänk så många olika förpackningar, påsar som dom tillverkat.

Så nu återstår bara att vänta in julen......för vi kan väl inte lägga fram den i finrummet redan? risken för att Herr Stofil blir upprörd och en aning förnärmad är uppenbar....vi avvaktar och ....äsch fasen här är den på hedersplats mitt i finrummet.....ducka ifall Herr Stofil läser inlägget.

Ska vi reta honom lite?....God Jul på sig Herr Stofil.....oj ducka....spring!Inga kommentarer: