fredag 27 september 2013

Dagens frågetecken

Var barn förr i tiden bättre klädda än dagens barn? och framförallt vad sa föräldrarna när ungarna kommit hem med gräsfläckar på kläderna, ja för detta utspelade sig före Vanish oxi...ja du vet alla mirakelmedel..fast där yttrar sig nog gemene man med en försiktig protest för det fanns säkert fläckborttagare som fick dagens att framstå som bleka...huu så lågt=) i jämförelse med Van...hmmr..måste jag skriva okej då.. action multi...nått sånt..eller vem bryr sig...


Fröken eller magistern har säker sagt till barnen att den som trillar av cykeln får ingen middag.....för alla sitter ovanligt stilla....bara det är smått otroligt för känner man till ungar så vet man att dom sällan sitter still...följdfrågan blir således vad hade dom för kamera?

 

Lådkamera vore smått otroligt och häpnadsväckande...så ungar nu står ni ABSOLUT stilla...STILLA...vänta lite till...bara lite till...men nej jag tvivlar på detta...........................

 

Det var säkert en Hasselblad....men dom ser rätt nöjda ut och jag undrar lite vad som hände efter bilden blev tagen...stod dom fortfarande kvar?

Frågorna förblir obesvarade..men ack så intressanta...välklädda barn på riktigt fina cyklar...märkligt....2 kommentarer:

Larsson sa...

På den tiden fanns det inga barnkläder efter det att man lämnat koltåldern. Man hade alltså små vuxenkläder på barnen och de ville bli vuxna så fort det gick. I dag vill väl alla vara ungdomar så länge det går..? eller i vart fall klädda som sådana..?

FLAK sa...

Det stämmer nog jag klär mig ungdomligt=)