onsdag 6 november 2013

Origo

Du kanske minns borden, den fikastunden vid sjön....campingbordet fyllt med öl på festivalen..eller den lugna familjefrukosten på campingen för alla med självaktning hade ja eller har på fordonsträffen med sig ett campingbord oavsett om det är ett Origo eller inte.


Så här såg reklamen ut..inte konstigt att man blev sugen att placera sin termos och fika på ett dylikt bord. 


2 kommentarer:

Maria sa...

Skulle gärna vilja ett komplett i fin färg även om jag inte äger en bil för man vet aldrig vad man kan behöva. Härliga bilder!

FLAK sa...

Jag citerar dig "jag inte äger en bil" och måste här med lämna in en protest...som vän av ordning så måste jag påpeka att man inte kan vara billös...ja vi som bor på landet är i det närmaste bilberoende..jo vi har cyklar men att ge sig ut på en fyra mil cykling är knappast något man uppskattar och i miljövännernas intresse så ska man ta bussen...idag finns inte namnet busshållplats i vårat ordförråd..jo förr gick det bussar både härs och tvärs i vårt avlånga land..nu får man stå i kylan i timmar och invänta bussen...så vi bonnläppar tar bilen...därför kan vi inte riktigt förstå hur människor överhuvudtaget klarar sig utan bilen....
Å ska man då följa strömmen...och köpa en elbil så kan man ge sig fasen på att sladden inte når....för batteridrift i all ära..när det är 15 minus och snö på vägbanan så finns det inga batterier i världen som överlever en sån pärs..
Så skaffa dig ett campingbord sen har du ju inga möjligheter att slippa undan( trots alla ursäkter) att skaffa en passande bil...skyll inte på platsbrist där i Stockholm..en hundkoja eller möjligtvis en Fiat 500 kan ju rymma ett campingbord iallafall på tvären..precis som möjligheten att kunna parkera på tvären...det kan man ju bara glömma med en Volvokombi=)..iallafall i Stockholm.....=)
Har du funderat på färg på bordet?
Tack för berömmet