tisdag 20 december 2016

Tältets villovägar............

Vi hintade lite förut angående vårat lilla tält som nu har åkt på "semester" och nu kan vi avslöja vad tältet satt ner sina tältpinnar..ja eller vi skickade inte med tältpinnarna för att slå ner pinnarna i scengolvet med hammare blir nog inte så populärt.

Vi fick en förfrågan om möjligheten att hyra ut vårat sjuttiotalstält till en föreställning som ska uppsättas på Stadsteatern i Helsingborg.


Tältet ville hemskt gärna medverka även om han hade vissa förhållningsregler och även hade kravspecifikationer som vi och teatern struntade i=)

Nu finns tältet på en repsal i väntan på stora scenen i januari månad.

Tältet kände en viss scenskräck men blev lite lugnare när den snälla personalen på rekvisitan berömde honom med rekvisitör Linda A i spetsen.

Resan med buss blev en aning skumpig, lång men till slut kom han fram och i januari kommer det även bildbevis på tältets placering på Storan i Helsingborg.

http://helsingborgsstadsteater.se/event/gladjen-eller-smaprat-i-svartvitt/

2 kommentarer:

Linda sa...

Oj så häftigt, lite camping på teatern det måste ju vara första gången ett tält är på scen Tilda vill ha autograf av tältet=) passar på att önska God jul hur går det med pepparkaksbaket? Kram

FLAK sa...

Nehe du för vi bestämde att vi inte skulle göra någon pepparkaksskapelse utan endast vanliga pepparkakor...tråkigt jag vet men det finns så mycket annat att stå i..
vi fixar autograf hi hi
GOD JUL & Gott Nytt ÅR vännen kram