onsdag 7 december 2016

Semester....campingstyle...något sånt...

När man tänker på semester så är det allt vi längtar efter...oasen..hägringen som finns där inom räckhåll och bara på ett retsamt sätt lurpassar precis utom räckhåll.

Nu är det så att man kan semestra på det mest olika sätt...tänk bara på Galenskaparna men i detta fall är det så att säga motsatsen till husvagnen nämligen tältet som är i fokus.

 

Det är faktiskt så att vårat tält har tagit semester..njae.... semester och semester...... jobbrelaterat kan man väl påstå, för på semestern ska man bara lata sig, möjligtvis sträcka ut sig på en badstrand.

Tänk Er in i bilden av tältet på stranden..nedrans folk som byter om hela tiden kan man inte bara få vara ett tält helt enkelt........ge fan i dragkedjan.

Men tältet ska inte åka till varmare breddgrader iallafall inte längre än Helsingborg men vad det ska uppleva under sin vistelse ville då högst inte tältet avslöja så vi får vackert invänta besked....

En fransman i Helsingborg! han kan ju rent ut sagt bli kändis...typ...asch.... spela inte teater nu....

Kort sagt tältet är på resande fot utan sina hussar och mattar...... som faktiskt aldrig skulle campa i ett tält trots att vi gillar detta tält lite extra.

1 kommentar:

Linda sa...

Spännande berätta fort, jag har då aldrig varit någon tältmänniska av rang=) kram