lördag 12 juli 2014

video 2014 07 05 17 20 45

Majas videokanal används för uppläggning av videofilmerna från Lasses modellvärld, så välkomna in till en visning inne i Lasses arkiv! 

 

5 kommentarer:

Larsson sa...

"Gillar", Funderar på en sak. På de mobilkranar som har två hytter - vad användes den hytten till som inte var förarhytt?

FLAK sa...

Svar till Larsson från Hoberg. Dubbla hytter på kranbilar har nästan bara förekommit i Storbritannien I höger hytt satt föraren, i vänster hytt ,oftast lite smalare, satt passageraren, Senare har lågbyggda fullbreda hytter kommit i stället, bekvämare, tystare, mer lastbilskänsla, Amerikanerna har haft sina små enkelhytter in i modern tid.

Emma sa...

Godkväll i stugan!
antik o loppmarknad i moheda är ett ställe semesterfirarna Herr Stofil, vackra Maja o lilla Mocka måååste besöka! Om ni inte redan varit där vill säga!

Hoppas ni får en glassig o solig sista semestervecka, då helgen verkar regna bort-inte så konstigt, jag är ju 3-dagars ledig! Bitter, jag!?!? Oooh nej, inte alls!
Hjärtliga o soliga kramar

FLAK sa...

Emma tackar och vi ska allt kolla upp detta..loppis är ju mitt de´ se´...=)

Solig vecka..njae det blir nog dåligt med det men glassig blir den garanterat kram tillbaka och njut av din ledighet även om det regnar...då får du ju pyssla inomhus.

Emma sa...

Östergård heter loppisen! Ibland är jag lite för snabb på tangentbordet:) det är så coolt där med olika avdelningar för olika år, typ 30-tal, 40-tal osv:) Så organiserat o dessutom överkomliga priser.