fredag 11 juli 2014

Klassiska BP

Tänk vilka minnen och framförallt man minns sin BP mack i Berga och reklamprylarna som man idag söker med ljus och lykta efter.

Här är ett litet urval av godbitar........

4 kommentarer:

Larsson sa...

Till salu?

Linda sa...

Här står man vid Coop oj! men va det är ju blå mocca som kör förbi..var ni här och körde vid idag? eller finns det två Blå Mocca med taxiskylt=)
Jag log och tyckte det såg härligt ut och nu är jag äntligen hemma och ungarna har fått mat och läggtid snart för dom små sen blir det mammatid efter det i soffan, trevlig helg och må bra i solen.

Herr Stömell sa...

Så här i sommartider kanske det finns plats för en lite ekivok berättelse:
BP är ju en förkortning för British Petroleum Company och en annan förkortning som det talades om på ett sjukhus var: LITEN.
De orden stod tatuerade på ett manligt organ och mannen själv hade hamnat på sjukhuset. Det dröjde inte länge förrän sköterskorna hade sett texten - och många lyft på filten blev det!
Så småningom tillfrisknade mannen och skrevs ut. Dagen efter kom en av sköterskorna bredbent stapplandes in på sin arbetsplats och naturligtvis blev kollegorna nyfikna och undrande?
"Jag gick på krogen igår kväll och där satt vår vän med tatueringen. Han frågade om han fick följa med hem, och det fick han"
- Menar du att det är LITEN som har gjort dej sådär?
"Ja, Lennart Ingvar Tore Erik Niklasson stod det!"

FLAK sa...

Tyvärr Larsson inget till salu.

Linda: nedrans vi kan ju inte åka någonstans utan att någon ser oss..vi får ta kombin nästa gång=)

Stömell!! Ha ha vilken goding, den gillas!!