måndag 7 juli 2014

Förbryllande

När jag på en av mina resor på grund av den uppkomna värmeböljan fick ett behov av att släcka törsten så promenerade jag in i närmsta lanthandel för att inhandla en läskedryck och då dom inte hade varken Loranga eller Champis så fick jag inrikta mig på en känd gammal klassiker och beslutade mig för att inhandla en Colaflaska.


När man sen står vid kylskåpet så infinner sig en frågeställning för på varje flaska finns tryckt namn på olika individer, döm om min förvåning när jag sen efter febrilt letande övergivit mitt sökande och uppsöker en expedit för att ställa frågan om huruvida mitt namn inte finns närvarande.


Expediten tittade lite förvånat på mig och sa förläget - nej min bäste herre, Herr Stofil finns inte med men gå gärna in på hemsidan delaencola och sök efter ditt namn.


Så jag fick moloket vandra tillbaka till kylen och välja den namntext som erbjöds och undertecknad är relativt missnöjd om inte sagt lätt irriterad på presentationen som på flaskan lyder gubben.


Möjligheten att jag mot all förmodan skulle bemöda mig att använda datorn för att kontrollera om mitt namn finns närvarande på hemsidan är troligtvis högst osannolikt då det endast finns en Herr Stofil även om jag har smaklökar som föredrar Coca cola.

Bästa hälsningar Herr Stofil

 


4 kommentarer:

Larsson sa...

Läsk skall vara i en glasflaska och inte någon fånig plastic! I all den stund som detta företag har en alldeles utmärk originalflaska att falla tillbaka på. På etiketten skall det stå firmanamnet eller smaken och inte några fjolliga ök- eller förnamn. Punkt!

Emma sa...

Haha.. Bara Du som skulle fråga en sådan sak:) håller med ovanstående att läsk ska va i glasflaska.
Semestern borde va slut snart!!!! Det är tråkigt utan dig att stoja med! känner mig ganska ensam nästan så jag vill dansa jitterbugg o tugga Jenka i korridoren!
Sååååå nu är då frågan Mr Stofil : hur många glassar har du ätit?????
Kram till Er båda

Linda sa...

Åhh stackars herr stofil, men hoppas att colan var god=) ha ha du är helt otroligt på att pilla ihop texter jag avundas dig och jag tycker också att cola ska vara i glasflaska.
Vi åker till badet nu..du med eller? kram

FLAK sa...

Larsson du har helt rätt...det SKA vara en glasflaska..jag ska genast påpeka detta för Herr Stofil...som säkert kommer dissa även detta faktum med plast....

Emma min vän du skulle haft tidig semester..jag kommer sakna dig..
Och frågan måste man ju annrs får man inget veta............
Och glass..jodu..ett antal och senast idag och favoriten är Magnum classic..farligt gott=) kram tillbaka.

Lindis..cola släckte törsten precis som tänkt...
Nej inget bad idag men barnpassning...man kanske skulle dragit till badet men nej...inte idag....doppa nu mer än bara fötterna vetja.