torsdag 6 mars 2014

Dagens lilla anekdot

Det var en gång en Ford....på någon annans gård...den levde nog ett hårt liv och fraktade byggmaterial mest hela dagarna och den kanske inte var den finaste lastbilen på vägarna men den gjorde sitt jobb och och blev med tiden lite luggsliten.


En vacker dag blev Forden omodern..kanske gick motorn sönder eller så kanske man kom på att motorn vore perfekt att driva ett sågverk för så ser det ut på bilden.


Bakdelen fick med all största säkerhet bli släpvagn efter någon traktor och historien om en Ford från 1948 fick sitt slut, och allt vi vet är att ägaren som brukade bilen i sin byggverksamhet hette byggmästare W Karlsson och bodde i en by som heter Vallberga (Blackstad Västervik).

 Tänk så många lastbilar som slutat sina dagar som kapade objekt...

Foto A W 1974


2 kommentarer:

Sussie sa...

Har du kvar bilen? Den har tillhört min farfar (Waldemar Karlsson), han hade snickerifabrik i blackstad! Hälsningar Britt-Inger

FLAK sa...

Hej Britt-Inger roligt att du hittade in hit men tyvärr så är bilden från 1974 så troligtvis finns inte lastbilen kvar eller rättare sagt det som var kvar av den när bilden togs av Anders W.
Och du har möjligtvis inga bilder på den i några album? men man vet ju aldrig=)
hälsningar David