lördag 3 augusti 2013

Fyndtur.............

Nu kan man ju tänka sig att vi åkt på loppisar...njae inte riktigt...vi har hållit till på ödsligare platser....där så att säga ingen satt sin fot på rätt länge...och fyndat.


För ska man leta rätt på ovanliga saker så ska man leta sig ut i..ja skog och mark..för där finns trollen..ja i sagorna alltså..vi letar inte troll..och har inte mött några även om det säkert skulle innebära att man fick en trevlig pratstund....vi letar förbrukningsvaror.


Sånt som folk slängde..engångsförpackningar, plastföremål från vardagen som försvann, 1950- 60- 70 talets prylar som idag endast finns i ett fåtal exemplar på museum, dom vill vi ha tag på....och har man tur så finner man dom.


Ja men visst kan man fråga trollen om var dom ligger....och tomten, han om någon borde veta....för min önskelista ser lite annorlunda ut...jag vill ha gammalt, begagnat...nött..slitet..bara det är ovanligt..som denna...God Jul på er förresten...ja vad fasen hittar man en tetraförpackning med julhälsning så ska man vara artig nog att besvara önskemålet även om det var ett tag sen det utdelades.

Två liter..idag får vi nöja oss med 1,5 liter....snålt..men jag är ju smålänning så allt du ser var gratis...=)

 Projekt fullt lass....har man kombi så struntar man i släpvagn=)

En till Luxus och en Gevalia jojo tackar!

 

3 kommentarer:

Larsson sa...

Vad var det i det långa paketet? En flaggstång? ;-)

Larsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Palmingo sa...

Vilka fina fynd ni gjort. Gillar den ljusgröna plastbyttan med hällpip och lustigt handtag, ovanlig.