onsdag 27 mars 2013

Sesam öppna....¤#"*

Ja nu tror ni säkert att vi ska avhandla kofotar ( vad blir pluralis på kofot? en kofot, flera kofotar..ännu fler kofotare=) 

Kofångare vet man ju vad det är ...men kofotare? ska det vara han som kickar ut bångstyriga kor ur ladan när dom inte vill ut på grönbete? ...ja vad var vi nu..kofot..men tji fick ni för jag hade spanat in mig på kapsylöppnare..och i ett mindre svagt ögonblick så togs några av kapsylöppnarna ut för....kan man skylla på att dom behövde dammas?

 

Njae knappast troligt men man måste nån gång kolla in att dom inte rostat...gått av eller rent av försvunnit så här är dom.men två saknas för dom ligger ute i Nostalgimacken och ville inte komma in...ja eller mackägaren behövde dom för att öppna en...ska vi säga Tuborg eller möjligtvis en Pommac...

Ja valfriheten är slående för när allt kommer omkring så står man rätt slätt den dagen man står där med en flaska och inte har en öppnare till hands.

Så hamnar du i den situationen.......... ta ett djupt andetag....eller räkna till 10 för du vet ju aldrig om du hittar en öppnare..eller gör som en och annan osalig ande som bitit upp kapsylen med tänderna.

 

Handen på hjärtat! erkänn att kapsyler kan vara rätt besvärliga saker, lite som när man i verkstaden inte har just det verktyget och får höfta...samma känsla..nedrans så besvärligt allt blev..det var då själve....exakt just då passar det bra att anfäkta och anamma sig precis som kapten Haddock =) 

 

Så vad leder då detta till..ska vi drista oss till...? jajemen vi drar till med en k-märkning..DÄR satt den..

1 kommentar:

Larsson sa...

Hörde faktiskt på ett språkprogram att det heter en kofot, flera kofotar. Kofötter sitt ju på kossor!