lördag 16 mars 2013

KRIG!

Alltså nu jäklar..nu blir det krig...Blå Mocca och Nostalgimacken fick spelet när man i lugn och ro sitter och läser senaste tidningen Nostalgia och får se en notis om Volvo 1975 med en Volvo 242:a och ett tält i bakgrunden.

Oj vilken snygg bild hinner man tänka innan man läser....Seriös färgkoordinering..javisst ALLA är överens Volvo av 1975 års modell var inte en vacker bil..hmm läste jag fel?

Texten fortsätter lite senare: Märkligt att mycket av eländet har kommit tillbaka! en orange exteriör med brunbeige klädsel....va?! skulle orange och brunt vara fult...nää nu blommar det i gödselstacken..

Nostalgia...får huka sig för Blå Mocca och Grönis..alltså en av dessa otroligt fula bilar kommer att rita svarta streck över fötterna på dom om dom nedvärderar hela sjuttiotalet och dess underbara färger.

Så härmed inbjuds Nostalgia och den ansvariga för detta inlägg att komma hit för en fika och kaffe serverat ur orange termos med oranga och bruna tillbehör och med ett orange tält som prydnad..och obligatorisk åktur i just en Volvo 244 från 1970 talet....Så passa sig Nostalgia.... Moccis och Grönis kan bita ifrån med sina överbett...=)

För den som en gång klämt sig i motorhuven på en Volvo 240 vet att man inte leker med äkta svenskt stål.....


5 kommentarer:

Larsson sa...

Jag är ledsen David. Vi brukar ju för det mesta vara helt överens om det mesta men nu måste jag kraftfullt säga ifrån! Det mesta från 1970-talet var fult - inklusive orange Volvo med brun inredning. Grön och brunt däremot är snyggt ;-)

FLAK sa...

Akta sig Larsson Moccis har en ovanligt tung gaspedal..tur att du gillar grön annars hade Grönis oxå jagat rätt på dig....=)

Gittan sa...

Men hallå! Att vakna upp i en orange Combicamp sommartid är ju helt underbart...även om det regnar känns det soligt. 70-tal ÄR kult.

Perra sa...

För det första så heter det brandgul och inte orange. För det andra så är brandgul en vacker och trafisäker färg.

Palmingo sa...

Även om jag själv inte är någon stor beundrare av 70-talet(undantag vår turcosa 140 -71) så är och förblir ju 70-talet kult. Man gnäller inte om viktiga kulturfärger och då rakt inte i en tidning!