onsdag 30 mars 2016

Veckans containerkrypare

På väg att slängas och så synd det hade varit...för tänk vad mycket det slängs..och gamla fotografier borde ju inte slängas speciellt när motivet är slottet i bakgrunden och Kalmar trä, årtalet är osäkert men visst ser ut som 1920 talet.?! ibland är det svårt att tidsbestämma, speciellt då man inte ser några fordon annat än båtar....som jag är ytterst dålig på att tidsbestämma=)

Och som tillägg (så att vän av ordning ) inte blir näsvis och meddelar att man INTE får plocka saker ur containrar så meddelar Herr Stofil att man i allmänhet ibland utan ren otur KAN trilla i containern oavsiktligt så där på en höft....typ......ja Herr Stofilen har aldrig skrivit TYP någonsin så ni förstår säkert att han endast har muntligen instruerat sin privata sekreterare om innehållet i texten.

Stofil hade givetvis direkt och utan tvivel tidsbestämt fotografiet som den Stofil han nu är..men då han är på resande fot.....ja vad han nu hittar på...det ryktades om grusvägar...så långt bort i skogen att brevbäraren måste posta breven.
3 kommentarer:

Larsson sa...

Det är trevligt med gamla foto och de funderingar som uppstår. Vart? när? vem? osv.

FLAK sa...

Har kontakt med Kalmar hembygdsförening så det ska nog visa sig var fotografiet är taget, men slottet är ju i synfältet.

PJAK sa...

Har lite gamla vykort från kommunen om intresse finnes. Står mest och skräpa. Har dock inte riktigt hjärta att slänga och försäljare är jag inte....