fredag 11 mars 2016

En pärla!! helt enkelt

Ja eller som i detta fall kan man ju snarare tala om snäcka men inte precis en sån man hittar på stranden...då hade Länsstyrelsen och Greenpeace fått spelet utan en sådan där som får oss bensintokar att så att säga få fart på döfläsket och fånga in storfångsten...ja inte med nät då utan med ett hederligt grabbatag och en förvissning om att ingen annan loppisletare ska få chansen att hinna före........

 

Ja..ja..... jag vet att det är fel bolag...Fina folket muttrar lite om gult är fult.....men vem kan motstå denna skönhet....en pärla helt enkelt trots att gemene man nu genast stämplar undertecknad som lämplig för avhämtning till det lokala dårhuset.

 

Men sådana är vi gott folk, vi samlare...nördar som uppskattar det andra kallar för skrot...miljöfarligt och fult..vi kallar det för lokalhistoria, kuriosa, nostalgi ja helt enkelt ett sjuhelsikes fynd som även om det är ett Shellfynd får den mest inbitne Finasamlaren att kapitulera och genast inhandla på stående fot.

 

2 kommentarer:

Herr Stömell sa...

Var det inte Lindeman som i sketchen om Shell med ACI sa: "Spotta inte på en Shellman!"? Naturligtvis varken spottar vi eller sheller på fina mannen för att han har trampat snett på livets smala stig. Allting ordnar sig med en gnutta BP! :)

FLAK sa...

Stömell ha ha! vilken pärla du är=)