onsdag 12 augusti 2015

Telefonskal

Har du en obeveklig lust att förnya dig? kliar det i fingrarna att skapa ett personligt intryck och framförallt sticka ut från mängden.

Då ska du inte försöka så länge Herr Stofil finns i grannskapet för han strävar oefterhärmligt efter citatet ju förr desto bättre.

 

Trenden som härjat sedan ett par år tillbaka är att man ska skapa sig en personlig telefon, ett alldeles eget utseende på sin telefon och då framförallt mobiltelefonerna.

 

Nu kan man kanske tro att detta är ett nytt påfund men icke sa Herr Stofil som i rask takt rotade upp en.....ja ett skal heter det väl? ur sin skrotlåda, och vad får vi då beskåda om inte ett telefonskal för en Dialogtelefon.


Dialogen var med sin färgrikedom...? ja man kunde faktiskt som kund välja på vit, svart, grön, beige-gul,  röd och grå kanske inte direkt ett stort urval men man hade iallafall chansen att välja och då grått var den absolut vanligaste färgen på Dialogen fanns det med stor säkerhet en och annan som önskade att det funnits en röd telefon på hallbordet.


En grå skapelse lyser kanske inte upp tillvaron för majoriteten av mänskligheten, Stofilens färgschema börjar och slutar i gråskala och han känner sig hemma på något vis när han brukar en grå Dialog.

Nu kan gemene man undra varför Herr Stofil innehar ett sådant Dialogskal i sin låda?....

 

Vi dristar oss till att endast konstatera att Stofilens skrotlåda säkerligen innehåller både det ena och det andra som skulle få ett museum att bli grön av avund.


 

2 kommentarer:

Larsson sa...

Dessa ser man inte ofta. Var dessa Televerkets?

FLAK sa...

Jag har faktiskt inte en aning! finns det någon där ute som kan upplysa om detta och fanns det fler färger?
Passformen är skrämmande exakt men det finns inga märkningar/logotyper.