lördag 22 februari 2014

Lite skadeglädje....

Har haft känningar och funderingar om detta skulle ske och visst lika säkert som en fluga fastnar i flugpapper så kom svaret..

Företaget där jag arbetade och där allt gick ut på att tjäna så mycket pengar som möjligt och åka runt på stan i glassiga bilar och se till att dom anställda fick jobba skiten ur sig medan chefen, "mellanchefen" och lillchefen åkte runt och stilade i fina varselkläder och såg propra ut i dyra tyska bilar.

 

Vi anställda fick klara oss bäst vi kunde och fick även vänta på löner, strunta i raster och bara gilla läget och definitivt inte finnas utanför chefernas vetskap om var vi befann oss i sann KGB anda.

 

Man skulle se till att vara finklädd..inga smutsiga varselkläder..på arbetstid ute på byggnadsplatserna..alla som någonsin befunnit sig på och omkring ett bygge vet att man bär ställningsmaterial, flyttar lyftband och det är stört omöjligt att hålla sig helt rent från smuts....samt vi anställda skulle infinna sig på jobbet tidigt på morgonen och aldrig veta hur länge man skulle arbeta.

 

Så nu kan man passa på att glädjas lite..så här i efterhand..för företaget har försatts i konkurs på grund av ekonomiska oegentligheter och historiken bakom företagets förehavanden leder tillbaka till ett annat bolag som också gick under på grund av samma mentalitet.

Så biter du efter mycket så biter du dig garanterat i svansen

1 kommentar:

LinaPina sa...

Fattar att du var trött p d stället vissa har ingen koll kramiz