lördag 8 februari 2014

Allcock´s porösa plåster

Alltså kan någon datera en sådan här?...ja jag vet att det är en ovanlig sak men för mig så är en sådan här så intressant så det formligen kliar i vill ha begäret.

 

Så man kan inte låta bli att ta hand om den och jodå den är komplett med plåster..plastficka och broschyr och bara så ni vet så ska ett sådant plåster vid avlägsnandet ryckas bort med ett bestämt och snabbt ryck..hoppas inte vederbörande har hår på det stället eller är känslig för.....ja OUCH !! liksom...


Så därigenom så undrar man lite hur gammal en sån här kan vara? och tillverkningen av Allcock´s plåster startade 1847 i Amerika.


Så nästa gång du har ryggskott..ischias..ledvärk..ja vad fasen glöm Ipren och alla dom där...fixa ett Allcock´s poröst plåster så fixar det sig...dock är det väl så att "bäst före" gått ut eller?..njae vem vet det står ju inget datum så det kanske är så att det hjälper evigt....oo jäklar det hjälper emot förkylningar..Folket vi har löst gåtan..ta Allcock´s..värst vilken reklam det nu blev men undrande läsare kan vara helt säkra på att detta inte är en reklamannons för då hade vi nog gjort reklam för ett levande varumärke.

Och det ska vara ett ÄKTA Allcock´s..det fanns tydligen kopior.......


Men som sagt kultstatusen är skyhög och K-märkningen sitter som ett.....plåster=)


1 kommentar:

Linda sa...

Den där skulle då inte jag vilja klistra på någon och sen slita av den..då följer ju huden med..ajjj!

Vi har det riktigt härligt och Panetos vann T skrek rakt ut JAAA!! och vi skrattade...imorn ska jag upp tidigt så nu ska jag strax i säng. kram