torsdag 20 juni 2013

Samlaren....

Nja... visst är vi insnöade kanske på ett speciellt märke en speciell pryl men också på kulturen..själva  jakten ja du vet tänk att få lägga vantarna på en sån där...du vet just en som vi alla letar efter....alla vi har något vi  letar efter...

Och letar man inte så finner man ofta rätt ändå, nån vet någon som vet var en sån finns för var det inte just en sån du frågade efter....ja du vet man vet aldrig var prylarna behagar finnas, kanske i någons källare, du vet sånt där som blivit över när man ärvde...bytte till sig eller rent utsagt köpt på sig för mycket.


Så hur blir man samlare? vad driver en samlare? definitionen av en samlare är minst sagt luddig, ja försök själv, hur ser du en samlare...den allmänna  synen på en samlare är ju en person vars samlarmani gått över styr och huset, lägenheten fylls till bristningsgränsen av allt möjligt från väggar till tak.....ja vad en samlare är kan ju faktiskt också innebära att man sträcker sig ända ner till samlaren som har en liten samling frimärken..pins eller vad man nu samlar på som får plats i en byrålåda. eller varför inte endast två saker för definitionen av samling är väl inte beroende av mängden man samlar på eller?


Vi har alla olika metoder för att samla, leta, söka på loppisar bakgårdar, parkeringsgarage eller annonser och faktiskt också ödehus.


Så vi säger så här oavsett hur och vad du samlar på så kan du stolt kalla dig samlare, för ingen kan påstå att just du inte är en samlare för ingen har faktiskt fastlaget begreppet samlare så vi säger fritt fram och huvudsaken är ju att man har kul när man samlar eller hur=)Inga kommentarer: