söndag 17 februari 2013

Skåp

Alla har väl en relation till just skåp, väggskåp, golvskåp, köksskåp, ja man kan ju räkna upp alla möjliga skåp och dess olikheter, men i slutändan så är dom just skåp.

 

Man har ju ofta ett behov att stuva undan allt möjligt i ett skåp som som alla vet så kan ju ett skåp vara gjort av alla tänkbara material.

 

 

Somliga får gåshud av ett allmogeskåp..kurbitsmålade skåp brukar bli lovprisade på Antikrundan, men tänk tanken oavsett om det handlar om vitrinskåp, garderober eller ett vanligt förvaringsskåp i plåt så finns det alltid någon som finner dom snygga och rätt praktiska.

 

 

Ja.. nu kommer tvisten....ni bara väntade på det va?...jajamen..skåp..ja inget här på Nostalgimacken kan ju vara mer rätt än att lägga ett inlägg om just skåp.

 

 

Hmm inte vilka skåp som helst utan skåpbilarna...dessa slitvargar som efter många år som slit och släng bil åt tidningsditributörer, vvs firmor eller varför inte den lokala snickaren för att sedan i bästa fall bli omhändertagna av någon motorintresserad person som sedan fixat till skåpbilen till att bli en så kallad van..eller skåp som dom i allmänhet kallas så med sina motivlackeringar fält och snygga lackeringar blir dom lite av motsvarigheten för oss biltokar till antikvärldens allmogeskåp.

 Ja jag vet att det är en fönstermodell men skit samma för den är ursnygg=)Foto A Willgård 1976, 1981, 82

2 kommentarer:

Imperial58 sa...

Inga Transiter??? ;)

FLAK sa...

Då kommer det några transiter=)