lördag 16 februari 2013

Ska jag..ska jag inte...

Just fenomenet omkörning kan vi alla relatera till, man sitter där bakom en luspudel till slöfock och muttrar..nedrans snigel....skölpadda..

 

Ja det kanske är en långtradare eller  en husvagnssemestrande medelsvensson i slowmotion eller den så välkände och smått legendariske gubben i hatt.

Man ligger där i kilometer och och undrar om han som kör sover, är medvetslös eller bara allmänt dåsig för han/hon lämnar då inte en ytterst liten chans till möjlig omkörning.

 

Eller så sitter man i den bil som blir omkörd och retar sig på alla blådårar som ska om till varje pris oavsett kurvor, backkrön och dålig sikt.

 

Just förare av BMW bilar har ju ett rykte om just att vara omkörningsbenägna, om det är sant lämnar vi åt spekulationen men faktum är att man blir ju omkörd av alla fordonstyper inklusive medelsvensson i stationsvagn med husvagn efter, eller långtradaren med kronisk tidspress eller sportmotorcykelföraren som tror att han är Ghostrider....just en sån där drummel som gör livet surt för alla...eller?

 

Så den ständiga frågan är vågar jag eller vågar jag inte?....
3 kommentarer:

Perra sa...

Gillar din blogg med trevliga bilder och underfundiga kommentarer! :-)

FLAK sa...

Tackar! alltid kul med lite uppskattning=)

Tony sa...

Ovanliga och trevliga bilder!