söndag 24 maj 2020

Småfolkets postlåda

Brevbäraren... ja.... postgubben alltså hade sedan en tid klagat på att småfolkets postlåda hade blivit lite nött och sliten.


Oj oj tänkte småfolket och för så små folk kan minsta tanke innebära en större ansträngning så vi beslutade oss för att vara behjälpliga.


Ja det är ju inget man inhandlar på Bauhaus direkt även om vi tycker att det borde finnas i sortimentet i en diversehandel...läs bygghandel för vem vet kanske just småfolk har ett behov av ny postlåda ibland.


Så i morse sattes den upp och vi kan nästan om vi anstränger oss höra glada tillrop och ett och annat HURRA fast då ett litet sådant då småfolk kanske inte är så högtjudda men vem vet.


Nåväl postbrevbärarlådeleverantören…. ja brevbäraren alltså torde bli relativt nöjd med nytillskottet även om nu inte standardstorleken för en...…………brevpostförvaringslåda uppnåtts, men ingen har sagt hur stor en dylik låda för småfolk egentligen ska vara.


Förresten nu uppstod genast en frågeställning?

Hur hämtar småfolket sin post egentligen...det är ju en bit upp till lådan....det får vi allt undersöka lite närmare vid ett senare tillfälle.





Inga kommentarer: