lördag 29 juni 2019

Nostalgia Ronneby

En solig varm och alldeles underbar dag i Ronneby med varmt väder men då jag inte känner för att lägga en hel dag på att befinna sig på Nostalgiafestival så beslutade jag mig för att besöka utställningen som "vanlig" dödlig, vi som ställt ut under många år har lagt väldigt många timmar.



En rätt tråkig sak är att Röda Clara nekades infart till finbilsparkering, trots att den enligt uppgift INTE var fullsatt så blev ett antal bilar nekade men andra som kom efter fick passera.

Och den vanliga parkeringen var inte på asfalt utan i gräs så där ville inte Röda Clara befinna sig, så då tog man sig en tur in på tvättavdelningen och beslagtog en plats.



Det kom till och med folk som trodde att bilen ingick i någon visning för tvättresultat.....typ=) Röda Clara drar blickarna till sig.

Nåväl det finns andra platser där Röda Clara är välkommen så Ronneby är inte lika attraktivt efter detta besök.

Men en stor eloge till alla utställare på Ronneby och alla värdar som kämpade hela dagen samt gänget bakom planeringen av Nostalgia.

En härlig dag med loppisbesök på hemvägen och Clara är åter hemma.

 Dagens höjdare, en av totalt fyra lastbilar


2 kommentarer:

Herr Stömell sa...

Det kanske är svårt för gemene man, och enkla träffarrangörer, att förstå att ”Kejsarn av Petrofina” bara uppträder med exklusiva fordon och föremål? Men varför ens försöka? 🤔
Du har ju en alldeles egen arena därhemma. ⛽️🚒🚲 🚘 Låt folket komma till dig i stället! 👍

FLAK sa...

Själv är bäste dräng...kejsaren av Petrofina=) och det var ju fler än min som ratades även om det handlade om gamla MG, jänk eller Volvo så nog är det arrangörerna som får tänka om så länge plats finnes.
Imorgon är man hemma i sitt eget kungarike...host mack...kiosk....varma & glada hälsningar från oss till dig och Kerstin