lördag 25 maj 2013

Grattis=)

Tänk vad tiden går, 2008 tog vi beslutet att skapa en plats att ställa in våra samlarprylar och Nostalgimackens dörr öppnades efter lite arbete med hyllor och skyltar, det är kanske inte världens största mack, ja den har ju faktiskt inte sålt en droppe bensin eller olja eller glass och ingen korv rullar runt på en flottig grill...men den bjuder på 100% charm för mackarna på landet var inte mycket större om det överhuvudtaget fanns en byggnad utan bara en eller möjligtvis två pumpar.

Så nu passar vi på att fira att Nostalgimacken fyller fem (5) år och hade jag inte jobbat hela helgen så hade vi ätit tårta..men den kommer, lita på det=)

Vi smög in den gamla logotypen från Svenska Fina AB:s interntidning Fina Ekot för detta måste väl vara en Fina-nyhet eller?

7 kommentarer:

Larsson sa...

Grattis på dagen.

Gittan sa...

Trevligt med en egen mack att samla pryttlar i!!

Vinyl karlsson sa...

tänk att en glasveranda från en båtsmansstuga kan göras till lekstuga och på senare år bli en
nostalgimack det kan inte bli bättre vi kommer och gör ett studiebesök hela gänget från arkivet och hoppas mackgubben är
Hemma det vore trevligt med lite bensinnostalgi

khina sa...

Stor salut på 5 årsdagen. Tänk om man slapp arbeta och bara hålla på med sin hobby... Det är bara att drömma vidare för...plötsligt händer det!

Maria sa...

Hurra Hurra på 5 Års dagen :)

Perra sa...

Även jag stämmer in och säger grattis!

FLAK sa...

Tackar! och nu återstår endast en arbetsdag sen är man ledig=)
Arkivet är välkommen..kaffe bjuds=)