lördag 4 juni 2011

Är du samlare...? lite grann då...eller? erkänn drummel! =)

Pysslar du med gamla prylar?...gillar att grotta ner dig i riktiga fyndlådor, känner riktigt samlarklådan vid åsynen av en antikbod eller en loppis...för vad sägs då om en kombinerad där man faktiskt kan hitta både det ena och det andra.

Du kanske är antik...ja inte åldersmässigt då alltså utan gillar antika prylar, och får hybris vid åsynen av en gammal hängvåg.

Eller så är du en av dom där porslins/designfolket som bara måste hitta just en sån....vad du nu letar efter.....

Bra då ska Nostalgimacken lugna ditt sinne, för söker du så finner du, för en given eldsjäl hittar till vattenhålet lika säkert som en kamel.

Rikta blickarna mot Emmaboda denna pärla bland orter och ställ om ratten i riktning mot Sabines antik & loppis och adressen hittar du på hemsidan som följer nedan.

http://www.sabines.se/

Nu ska ju detta inte ses som en enda gigantiskt stor annons (skulle vara i neon då givetvis) för just Sabine, även om hon är en mycket trevlig person utan detta ska enbart ses som en del i allmänbildningen och en fråga om vett och etikett i konsten vara en obotlig nostalgiker/ prylletare och finna lyckan i sökandet efter fyndsakerna man nu letar så febrilt efter.

Så Nostalgimacken i Bergkvara hissar Finaflaggan och hyllar sitt favoritställe och oas bland ställen att fynda kultprylar i.

Inga kommentarer: