fredag 27 maj 2016

Nepp...nada...njet

Herr Stofil har ordet:

I denna teknologiska värld borde gemene man eller om man ska vara korrekt och kvinna drista sig till att undvika att gräva ner sig i konversationer i det digitala cybergyttret som överöser våran vardag och helg.

De små ligger håglösa på sängarna med telefunken i handen bortkollrade och ovetande om omvärlden som endast består av ettor och nollor som omvandlats till bilder allt medan de vuxna försvinner in i en värld av textmeddelanden.


Efter upprepade frågor från flertalet personer om Nostalgimacken eller den juridiska personen bakom macken är uppkopplad emot F-bok eller INSTA- GAM kan det härmed meddelas att det aldrig och under några som helst förutsättningar kommer att finnas något annat än en bloggversion av Nostalgimacken....eller möjligtvis en pappersversion för den som dristar sig till det uppenbart och smått egocentriska påfundet att skriva ut Nostalgimacken och sätta in det i en gaffelpärm.


Nehepp...där slår vi ner campingpinnen och sätter Spanska flaggan i rutan,

 Istagr....faceb...
vi håller oss envetet kvar i bloggsfären och har inga som helst planer på några utsvävningar..annat än loppisturer=)

Bakom pennan 

Herr Stofil, ( med rätt att diagnostisera )


2 kommentarer:

Larsson sa...

Bra inställning där! Fast han missar en hel del! men det man inte vet om har man ju inte ont av ;-) Fast jag misstänker att Herr Stofil har någon i sin närhet som har FB så att han kan tjuvkika.

Ulf Enlund sa...

Äntligen har Herr Stofil vaknat upp,igen med maskrosorna.....