tisdag 25 februari 2020

Hmm låt dom äldre tala.......typ

Jaha då har man blivit äldre....ja man kan ju nästan inse att man står med ena benet i basgympan...ja för dom som undrar så är jag en friskismänniska, en gympatok och har tränat intensiv och medelpuls sedan många år men nu har man så att säga trillat över femtiostrecket.

Ja då pratar vi inte om fartbegränsningen i tättbebyggt område utan den där åldersgränsen då man klär sig i manchesterbyxor..hängslen och keps...tänk dig en vegamodell...……..

Men ska man nu ta sig en fundering ska man jämföra med den fiktiva figuren Herr Stofil så framgår undertecknad som en ungdom då man i ett inlägg kunde se följande fotografi där Stofilen tydligen varit med sen tidens början allt enligt följande bildtext.

När vi sen fick se följande bild så kunde vi inte låta bli att hissna en smula för bildtexten löd nämligen:
Ni ska inte gå tillbaka när jag väl har tänt på...........
Smällen måste ha varit rejäl men så är ju Herr Stofil enligt intyg från Alfred (ja på ren svenska) en Nobel jäkel på sprängmedel, så THE BIG BANG måste ha varit en baggis att genomföra, tala om riktad sprängverkan.

Ja då är ytterligare en av kommunens medarbetare blivit en femtioplussare (50+) vilken vånda...men bara lugn jobbar man i omsorgsförvaltningen så är man van vid att umgås med äldre personer så när man ser sig i spegeln kan man bara bistå med ett gyllene leende och trycka på knappen till kaffebryggaren.

Men oroa Er inte jag struntar i socker på fat....en skvätt grädde utan håller benhårt kvar vid en smula mjölk i kaffet för SÅÅÅ gammal är jag inte....i alla fall inte än.

Ja blotta tanken vid basgympan gör att jag sover en smula oroligt för en mer hopplös...(fattar ni skämtet?) gympa får man leta efter....ja detta får ni ta med en smula salt för jag gillar faktiskt all gympa men väljer en mer hoppfull studsgympa trots mina något åldrade knän.

Varma hälsningar från en något andfådd...ja i vår sjukvårdsvärld heter ju detta akut Dyspné ………..ja tänk om man fått en tårta med femtioljus...ja följande rubrik skulle då inkommit i morgondagens expressbladsnyheter en medelålders man avled av syrebrist efter att han gett sig in på den något hopplösa sysselsättning att blåsa ut ALLA femtio ljusen på tårtan utan avbrott.....vilken tur att Maja inte hade satt ljus på tårtan.


Inga kommentarer: