måndag 22 augusti 2011

Taxi var god dröj....något sånt...

Uppdatering: e
Efter lite strul och en väldigt suddig tatuering i örat som vi inte kunde läsa så fick vi tillslut tag i ägaren och lille Molle fick komma hem.
Om han blev nöjd?...jajemen och la sig i soffan direkt=)

På hemväg idag så fick jag se en liten stackare som irrade om kring på stora vägen så jag stannade och den lille mycket smutsige och törstige stackaren visade sig vara en tax...han ville inte säga sitt namn men fick snabbt smeknamnet Taxi....ja lite senare ikväll kom namnet långben...hmmm kallas mobbing va..=)

Så lille.. hmm.. Taxi har blivit polisanmäld..för olovlig framförelse på allmän väg? njae snarare smitning och väntar nu på att hans ägare ska höra av sig.

Under tiden får han sällskapa med vår hund Net som accepterade honom direkt...(gamla damen), däremot Vabbe katten då alltså rök ihop med honom och lexade upp honom...dock med klorna infällda men Vabis attack Taxis rumpa efter att Taxi velat jaga Vabis gjorde susen och nu vågar inte Taxi jaga Vabbe mer...

Katter är rätt katiga saker...........................men det är klart umgås man med bordercollie till vardags så.......

Tax känns inte som en värdig motståndare om man så säger.
Nåväl vi får se hur det går.....


Taxi & Nettan på promenad...koppeltvång på smitaren......
En slutkörd liten vän la sig och somnade tungt Godnatt stora värld...

Inga kommentarer: