söndag 3 juli 2011

Ronneby Brunnspark 2011

Sjuttiotalet i focus och Blå Mocca var fullastad med prylar när vi rullade ner men morgonen såg oviss ut med regntunga skyar men vi såg lite ljus på himlen så dagen skulle nog fixa sig.
Visst det var skyblött vid infarten till vår uppställningsplats så däcken blev lerfyllda...inte kul men sånt kan ju fixas och vi fick tillfälligt parkera och invänta arrangörerna som skulle placera våra fordon i rätt ordning.

Så vi tog en promenad på området innan utställningen öppnade och tog lite bilder, en fatastiskt vacker park och bilarna gott folk...vilka bilar!

Denna bruna goding var utom tävlan.....alltså skandal! men den fick stå med efter lite påtryckningar.....

Blå Mocca fick sin plats och vi dukade upp bordet med godbitar...backluckan fick agera uppläggningsplats också och vi hade bara "lite" prylar...bara lite=) så folk fick ju se rätt mycket prylar och det var populärt och man träffade massor med trevligt folk och foton togs....att vi sen var uppklädda i sjuttiotalskläder gjorde ju sitt.
Blev bland annat överraskad av en av mina bloggbekanta Linda med familj som kom fram och hälsade och vi kan säga så här att Blå Moccas baksäte blev provat av mer än ett nyfiket barn...Den uppblåsbara Finadelfinen gillades av både ung som gammal.
Tack Linda för besöket, kul och ses=)

Vi var ju anmälda till Concoure de Charme och spänningen steg när vi fick klartecket att rulla fram.............

Maja var ju anmäld med hade förhinder så då fick vi andra hoppa in och vi kom faktiskt fram till vårt mål, vi kom upp på podiet...Tänka sig att Blå Mocca efter fem års stillastående i ett garage blev uthämtad i våras,  fixas och besiktigad och fick delta i Ronnebyfestivalen OCH fick köra upp på podiet...det var en stor stund för oss.
Mer att läsa finns på Blå Moccablogg

Tack alla ni som uppskattade Blå Mocca och tyvärr kunde jag inte komma men nästa år då kommer jag och Blå Mocca med sällskap.
Kramar Maja.


4 kommentarer:

Linda sa...

Där blev du allt överraskad=) vad kul och ses.
Synd att ni inte vann men hörde från folk som stod bredvid när du körde fram till podiet vilken fin färg och många mindes just en sån.
Lycka till i fortsättning kram Linda

Larsson sa...

Finfina bilder...

The StarChief sa...

Var det du med alla dom fräcka prylarna Flak, då stod jag en stund berdvid dig utan att veta att det var du.

FLAK sa...

Visst var det jag som drog dit med sjuttiotalet..vem annars=)
Och jag hade inte en aning om dig.
Men det var ju rätt mycket folk...