torsdag 25 mars 2010

Åk med stil......

Varför i hela friden kan dom inte skicka en riktig taxi nuförtiden?

Vad är det för klåpare som får bedriva taxiverksamhet...

Jag menar ringer man efter en taxi så kommer en Volvo V70 eller en Volkswagen Passat eller nåt sånt eller en Seat....rysningar och okvädningsord¤"!¤%% eller?
Vad tycker panelen?

Är det inte dax att ta fram det gamla uttrycket det var bättre förr.

Eller vad sägs om en tur i detta åk nästa gång du slår en pling i luren till taxikurir.

Eller när du rumlat om en fredagskväll och är lagom på lyset och vill komma hem säkert och denna rullar upp framför dig, DÅ nyktrar nog den mest förfriskade yngling till och utbrister: FAAAN vilken pärla!...............................

Ska vi på ålderdomens höst nu gå med på färdtjänstens någon suggestiva färdplaner
som innefattar hela staden som färdrutt så ska vi fan i mig iallafall vi åka med stil !

Och plats för rullatorn ska man ju ha så skaffa nu en sån här så alla kommande pensionärer som ska åka till seniorkaffet får åka med högsta stil och finess.

Och vet hut om ni inte införlivar detta snarast..........

Man måste ju planera för sin pension som alla pensionsspararbolag ständigt tjatar om så varför inte börja med färdtjänsten......

Inget ont om färdtjänstens chaufförer som sliter dagarna i ända med att tillgodose pensionärernas resemål, men bilarna kan ju ses över, snälla någon lite stil och finess får allt beaktas. :)

2 kommentarer:

uffe enlund sa...

Mmmm GTO:n åker jag gärna med

Lempa sa...

Håller med...Det var bättre förr...Fina bilder på gamla Solna taxi..1a ser ut som en Cheva impala runt 73 kanske...som står vid taxistolpen Stråket, 2a en Dodge Coronet -70...som fikar på Råsundavägen...men någon GTO ser jag inte..eller?